PROFESIONALNI RAZVOJ

Posvećeni smo razvijanju, nagrađivanju i zadržavanju naših talenata pa stoga nudimo strukturirane procese, postupke, resurse i radno okruženje koji će izvući najbolje iz vas. Zasnivanje radnog odnosa tek je početak našeg putovanja.

Vaš je razvoj i naš razvoj. Nastojimo globalizirati brend pa tražimo stručnjake koji žele razvijati talente i suočavati se s novim izazovima, stručnjake koji će nam pomoći da zajedno napredujemo i dalje.

Stoga iznimno pazimo na:

  • raspoređivanje na odgovarajuće radno mjesto
  • povratne informacije i samostalnost
  • osposobljavanje i edukaciju
  • interna promaknuća

Raspoređivanje na odgovarajuće radno mjesto temelj je vašeg budućeg razvoja. Cilj je naše politike zapošljavanja raspoređivati zaposlenike na radna mjesta gdje će najbolje iskazati svoje sposobnosti, znanje i kompetencije, čime se zaposlenicima omogućuje napredak na karijernoj ljestvici.

Vaše zapošljavanje započinje našim povjerenjem u vaše sposobnosti. Stoga vam pružamo neovisnost u radu i potičemo ostvarivanje potencijala u obavljanju zadataka za koje ste odgovorni kako biste mogli pokazati svoje najbolje vještine, istovremeno vas podržavajući na način da vam dajemo povratne informacije kao smjernice za unapređivanje vaših sposobnosti i razvoja.

Prepoznajemo važnost učenja kao stalnog cjeloživotnog procesa pa stoga omogućujemo osposobljavanje i edukaciju za daljnje unapređivanje vaših sposobnosti. Izvode ih interni i vanjski stručnjaci za pojedina područja, ovisno o tome koje je kompetencije potrebno poboljšati.

Vjerujemo u svoje zaposlenike i stoga kad god je to moguće upražnjena radna mjesta popunjavamo vlastitim zaposlenicima s traženim kompetencijama. Tako karijeru možete graditi kroz različite odjele i funkcije ili čak u drugim regijama, i time stjecati bogato iskustvo i znanje.