Težnje i vrijednosti

Uz visoku kvalitetu proizvoda i usluga, stalno usavršavanje i unapređivanje znanja i tehnologija, te kontinuirani rast na tržištu (Alkaloid zauzima 5. mjesto po volumnoj prodaji na hrvatskom tržištu, IQVIA database, vol (units) MAT July 2020), ujedno smo i kompanija koja je socijalno osviještena i vođena načelima društvene odgovornosti i humanog programsko-proizvodnog opredjeljenja usmjerenog, prije svega, krajnjim korisnicima.

Postoje trenuci kada zdravo ljudsko tijelo izaziva najiskrenije oduševljenje. U Alkaloidu težimo stalnoj zaštiti i očuvanju tog dragocjenog dara prirode. Neumornom strašću stvaramo proizvode koji su sinonim za vrhunsku kvalitetu. Bez prestanka ulažemo u ostvarivanje našeg sna o zdravijem životu svakog pojedinca jer smatramo da je

ZDRAVLJE PRIJE SVEGA..

NAŠA VIZIJA

Naša je vizija razvijati se kao farmaceutska kompanija usmjerena na izvoz, sa stabilnim tržišnim položajem, otvorena prema novim tržištima i novim partnerstvima, kompanija koja proizvodi i prodaje generičke lijekove najviše kvalitete zahvaljujući primjeni najmodernijih proizvodnih tehnologija i poslovnih standarda.

NAŠA MISIJA

Viziju možemo ostvariti isključivo stalnom težnjom zdravijem svijetu, vrhunskoj kvaliteti proizvoda i usluga, no i stručnošću i uspješnošću poslovanja.

NAŠ IMPERATIV

Imperativ nam je štititi interese naših zaposlenika, kupaca, dioničara i poslovnih partnera, a najviše smo posvećeni načelu: ZDRAVLJE PRIJE SVEGA.