ŠTO NUDIMO

Bez obzira na radno mjesto, u Alkaloidu vjerujemo u vas i vašu sposobnost učenja i razvoja. Tražimo osobe koje žele napraviti razliku i utjecati na živote drugih ljudi, nastojeći poboljšati zdravlje budućih generacija.

Potičemo vas da pokažete svoj puni potencijal i vještine, ujedno vas pozivajući da budete inovativni, pragmatični te odgovorni za svoja zaduženja, kao i da ostvarujete vrhunske rezultate. To se može postići isključivo posvećenošću, timskim radom, iskrenom komunikacijom i pozitivnim radnim okruženjem.

Radit ćete u sklopu našeg raznolikog tima stručnjaka čiji je cilj ostvarivanje naše vizije i podupiranje naše misije. Radit ćete u kompaniji s dugogodišnjom tradicijom i poviješću uspjeha, rasta i razvoja ostvarenih kroz inovacije i stručnost. Bit ćete dio naše priče o uspjehu.

PRIMANJA
Konkurentna osnovna plaća

Naša se politika primanja temelji na nekoliko koncepata, a to su konkurentnost, motivacija, pravovremenost i transparentnost.
>> pročitajte više:

PROFESIONALNI RAZVOJ

Posvećeni smo razvijanju, nagrađivanju i zadržavanju naših talenata pa stoga nudimo strukturirane procese, postupke, resurse i radno okruženje koji će izvući najbolje iz vas. Zasnivanje radnog odnosa tek je početak našeg putovanja.
>> pročitajte više: