REGISTRACIJA ZA ZDRAVSTVENE RADNIKE


Prije prijave pročitajte našu Politiku privatnosti i Uvjete korištenja.

Ova rubrika Alkaloidove web lokacije sadrži stručne informacije o lijekovima te druge stručne specijalističke informacije.

Informacije o Alkaloidovim farmaceutskim proizvodima, uključujući lijekove koji se izdaju na recept, namijenjene su isključivo upoznavanju s karakteristikama lijekova i ne predstavljaju smjernice za dijagnozu ili liječenje.

Ukoliko ste zdravstveni radnik, prijavite se ili kreirajte novi korisnički račun ako niste registrirani. Prijavom potvrđujete da ste zdravstveni radnik, da ste pročitali Politiku privatnosti i Uvjete korištenja te da potvrđujete svoju suglasnost s istim.

Ukoliko niste zdravstveni radnik, a protivno prethodnim upozorenjima koristite sljedeće stranice, Alkaloid ne odgovara za eventualne štetne posljedice takvog neovlaštenog korištenja informacija s ove web lokacije, namijenjene isključivo zdravstvenim djelatnicima i ostalim osobama ovlaštenim za propisivanje i izdavanje lijekova sukladno propisima Republike Hrvatske. Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost za sve poduzete radnje i dostavljene podatke.